Lees de onderstaande informatie inclusief de brief met voorwaarden eerst goed door!

Ben je een fanatieke handballer of handbalster en wil je graag lid worden van HandbalSchool Gelre? Dat kan, wij zijn altijd op zoek naar nieuwe handbaltalenten.

Stappen voor aanmelding:

  1. Lees de begeleidende brief met de voorwaarden voor inschrijving
  2. Lees onderstaande tekst en klik op 'aanmeldformulier'
  3. Vul alle velden correct in en klik op 'verzenden'. Indien de aanmelding succesvol is verzonden verschijnt de volgende boodschap op het scherm “Bedankt voor je aanmelding voor lidmaatschap Handbalschool Gelre”. Je ontvangt verder geen aparte bevestiging meer van je aanmelding.

Kosten

Uiteraard zijn er ook kosten verbonden aan deelname. Alle deelnemers betalen een eigen bijdrage. Het bestuur probeert die eigen bijdrage zo laag mogelijk te houden om de drempel voor deelname gering te houden.
Kosten deelname voor het seizoen 2017-2018 zijn als volgt vastgesteld door het bestuur:
- 1 x per week trainen voor geboortejaren 2005 en 2006: € 190,-
- 2 x per week trainen voor geboortejaren 1999 t/m 2004: € 272,50

Dit is voor een heel seizoen, inclusief administratiekosten, trainingsshirt en trainingspak (in bruikleen).
Facturering vindt plaats in 2 termijnen. U ontvangt eind augustus een factuur t.b.v. de 1e termijn, deze dient voor de start van het seizoen te zijn voldaan. U ontvangt eind december een factuur t.b.v. de 2e termijn, deze dient voor 15 januari te zijn voldaan.


Regels

- Alle deelnemers betalen de 1e termijn voorafgaand aan het seizoen.
- Mocht een deelnemer of de technische staf van de Handbalschool Gelre na de proefperiode besluiten om te stoppen met trainen bij de handbalschool, dan zal de eigen
  bijdrage min  € 25,- worden teruggestort op de rekening van de deelnemer. Die € 25,- is dus het bedrag welke voor de proefperiode in rekening wordt gebracht.
- De eerste zes weken is een proefperiode. Hierin kunnen zowel de deelnemers als de trainers bekijken of daarna de training voortgezet zal worden.
- Als een deelnemer tussentijds (na de proefperiode) stopt wordt er geen geld teruggestort en is ook de 2e termijn verschuldigd.

Vragen?

Paul van Noesel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ga naar Aanmeldformulier