Zeventig enthousiaste handballers en handbalsters namen deel aan het Handbalzomerkamp, dat elk jaar door het CIOS Arnhem en de Stichting Tophandbal Gelre wordt georganiseerd. Dit jaar heeft het Handbalzomerkamp alweer voor de zevende keer plaats gevonden in Arnhem.

De hele week konden de jonge handballers en handbalsters genieten van trainingen, wedstrijden en vele andere leuke activiteiten, waaronder Beachhandbal, een DOJO training, steps, de disco en een overnachting in de DOJO van het CIOS Arnhem. Ook dit jaar waren er weer toptrainers en topspelers te gast om de deelnemers iets extra's bij te brengen.

Dione Housheer (VOC Amsterdam), Rutger ten Velde (KRAS/Volendam), Ephrahim Jerry (OCI-LIONS), Arthur Langedijk (AHV Swift), Robin Schoenaker (AHV Swift) en Peter Schoenaker (AHV Swift) verzorgden met veel plezier de gasttrainingen. De begeleiding was verder in handen van CIOS-studenten die hun enthousiasme met veel plezier hebben overgebracht op de deelnemers die uit heel Nederland naar Arnhem waren gekomen.

Op vrijdag gingen de handballers en handbalsters moe maar voldaan weer naar huis. Voor een beeld van het Handbalzomerkamp verwijzen wij u graag door naar de Facebook pagina van het Handbalzomerkamp!

https://webmail.yourhosting.nl/?_task=mail&_framed=1&_action=get&_mbox=INBOX&_uid=1862&_part=2&_extwin=1&_mimewarning=1&_embed=1