Lees de onderstaande informatie inclusief de brief met voorwaarden eerst goed door!
Ben je een fanatieke handballer of handbalster en wil je graag lid worden van HandbalSchool Gelre? Dat kan, wij zijn altijd op zoek naar nieuwe handbaltalenten.

Stappen voor aanmelding:
1.      Lees de begeleidende brief met de voorwaarden voor inschrijving
2.      Lees onderstaande tekst en klik op 'aanmeldformulier'
3.      Vul alle velden correct in en klik op 'verzenden'. Indien de aanmelding succesvol is verzonden verschijnt de volgende boodschap op het scherm
      “Bedankt voor je aanmelding voor lidmaatschap Handbalschool Gelre”. Je ontvangt verder geen aparte bevestiging meer van je aanmelding.


Kosten
Uiteraard zijn er ook kosten verbonden aan deelname. Alle deelnemers betalen een eigen bijdrage. Het bestuur probeert die eigen bijdrage zo laag mogelijk te houden om de drempel voor deelname gering te houden.
Kosten deelname voor het seizoen 2019-2020 zijn als volgt vastgesteld door het bestuur:
- 1 x per week trainen voor geboortejaren 2007 en 2008:  € 190,-
-2 x per week trainen voor geboortejaren 2003 t/m 2006: € 272,50

Dit is voor een heel seizoen, inclusief administratiekosten, trainingsshirt en trainingspak (in bruikleen).
Facturering vindt plaats in twee termijnen. U ontvangt eind augustus een factuur t.b.v. de eerste termijn, deze dient voor de start van het seizoen te zijn voldaan. U ontvangt eind december een factuur t.b.v. de tweede termijn, deze dient voor 15 januari te zijn voldaan.

Regels
Alle deelnemers betalen de eerste termijn voorafgaand aan het seizoen.
Er geldt een proefperiode van zes weken. Hierin kunnen zowel de deelnemer als de trainer bekijken of daarna de training voortgezet zal worden. Mocht de technische
staf van de Handbalschool Gelre of de deelnemer zelf tijdens de proefperiode besluiten dat training voor de deelnemer niet wordt voortgezet, dan zal de eigen bijdrage minus
€ 25,- worden teruggestort op de rekening van de deelnemer. Deze € 25,- zijn de kosten van de proefperiode inclusief trainingsshirt.
Als een deelnemer tussentijds (na de proefperiode) stopt wordt er geen geld teruggestort en is ook de tweede termijn verschuldigd.


Vragen?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  •