Zaterdag 7 februari 2015 oefende jongens oud van Handbalschool Gelre op Papendal met een trail tegen de Handbalscholen van Drente en Midden. Deze trail maakt onderdeel uit van het totale  trainingsprogramma. In de eerste wedstrijd tegen Handbalschool Drente kwam HS Gelre goed uit de startblokken. HS Gelre speelde met een goed georganiseerde verdediging en een goed schotpercentage in de aanval. 

De tweede wedstrijd tegen HS Midden kende een stroever verloop, mede door de wisselingen in de opstelling. HS Gelre had meer moeite in de eigen dekking. De communicatie verliep moeizamer en aanvallend kon men elkaar moeilijke vinden.

 De derde wedstrijd tegen HS Drente kon Gelre makkelijk de regie houden. Er was goed herstel in de verdedigingen en de tegenaanval in de tweede en derde fase kon consequent met een hoog tempo uitgevoerd worden.

De laatste wedstrijd tegen HS Midden kon Gelre met nog voldoende conditie met ruime winst afsluiten. Al met al speelde Gelre cijfermatig verdienstelijk. De technische staf heeft weer voldoende aanknopingspunten voor in het trainingsprogramma. 

Uitslagen:

HS Gelre- HS Drente 16-12 

HS Gelre- HS Midden 13-8 

HS Gelre – HS Drente 16-11

HS Gelre – HS Midden 18-8