Danielle van BakelOp zaterdag 21 maart is voor handballers en ouders van HS Gelre een thema-ochtend. Deze ochtend vindt plaats in het auditorium van CIOS Arnhem. Gastspreker tijdens het thema 'Dromen waarmaken..' is oud-handbalster Danielle van Bakel. Danielle is oa. bekend van het boek 'Mijn leven is een sportveld' en leidt de deelnemers dmv een interactief programma door het proces om dromen na te jagen.

Programma:
09:00 Toelichting Talent Volg Systeem (TVS) in open leercentrum
09:30 korte pauze
09:45 Start thema-ochtend in Auditorium
13:00 Einde programma


Het programma is in samenwerking met de oudercommissie tot stand is gekomen.


Onderstaand een korte recensie over haar boek
‘Mijn leven is een sportveld’ heet het boek van Daniëlle van Bakel dat nét uit is. Ze vertelt er in over haar leven als topsporter – ze handbalde op eredivisieniveau - en wereldreiziger. Het is een autobiografie met een lach en een traan geworden, want nog niet zo lang geleden verloor ze haar partner Sophie aan een ernstige ziekte. Hans van Breukelen schreef het voorwoord.

Talentcoach Jokelyn Tienstra zegt over het boek: ‘Het heeft me hard geraakt, hoe fantastisch geschreven! Voor eeuwig zal dit boek in mijn gedachten blijven. Dank je voor je moed Daniëlle om jouw pakkende en ontroerende levensverhaal met ons te delen.’

Lees hier verder